Dag 14

Written by Bas en Pippelien on. Posted in Gambia

Onze laatste hele dag in Gambia is aangebroken. Na het ontbijt hebben we een afspraak bij een jongen van een vastgoed bedrijfje naast het hotel. Hij vraagt ons al de hele vakantie of we eens even bij hem willen kijken. Zo gezegd zo gedaan, hij brengt ons naar een nieuw hotel iets verderop om te kijken of we het wat vinden. Natuurlijk ziet het er allemaal prima uit maar al snel hebben we door dat het een verkoop praatje is om deel uit te maken van een timesharing project. Na nog wat gedronken te hebben bedanken we vriendelijk voor de moeite en gaan we weer richting het hotel.

Wanneer we weer bij het hotel aankomen worden we vriendelijk bedankt, doordat we even zijn gaan kijken heeft hij weer wat geld verdient! We lachen er nog een keer met hem om, uiteindelijk is hij er beter van geworden en hebben wij lekker wat te drinken gehad en een mooi hotel/park gezien 🙂

Bij de receptie vragen we alvast even of we de kamer voor morgen kunnen verlengen. Officieel moeten we om 12:00 uit onze kamer zijn maar we vertrekken pas om 18:40 naar het vliegveld. Helaas moeten we het morgen nog eens proberen.

Dan maar lekker naar het strand, onderweg komen we nog een van de tuinmannen tegen, z’n vrouw heeft voor ons twee een kettinkje gemaakt. Erg leuk al die aardige mensen, natuurlijk geven we heb er iets voor, alweer iemand blij gemaakt vandaag! (en ook wijzelf natuurlijk met de kettinkjes). Vandaag is de rode vlag uit wat eigenlijk betekend dat zwemmen gevaarlijk is maar de grote golven zijn zo aanlokkelijk dat we het niet kunnen laten. Altijd lekker van die grote golven waardoor je in 1 keer voor op het strand ligt!!

’s Middag lunchen we even bij Alibaba’s hier hebben ze erg goede tomaten en uiensoep, heerlijk voor ff een lekkere lunch! Hierna gaan we nog even terug naar het strand ff bakken in het zonnetje! Heerlijk!

Terug van het strand gaan we in onze kamer nog maar eens beginnen met het inpakken van de eerste koffer. De hele vakantie hebben we nog geen dag gehad dat we dachten van he wat zullen we nu eens gaan doen, het gaat allemaal behoorlijk snel!

Vanavond gaan we nog maar eens lekker uit eten, vandaag bij Jojo’s. Jojo’s is naar ons idee het beste restaurant, ze zijn nog net ietsje beter dan Love2. Ook vanavond maken ze dit weer helemaal waar, tjongejonge wat hebben wij lekker gegeten!!

Comments

comments

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.