Dag 2

Written by Bas en Pippelien on. Posted in Gambia

Pippelien heeft geslapen als een roos, Bas net iets minder maar goed genoeg. De douche is niet heel geweldig, wel warm maar weinig water. Gelukkig wel genoeg om even lekker wakker te worden en lekker fris naar het ontbijt te gaan. Het ontbijt is lekker en goed verzorgd. Tijdens het ontbijt krijgen we direct een voorstelling van een groep apen. Over het dak komen ze al hard lopend aan, op het golfplaten dak maakt dit nogal een imponerend geluid door al het gedreun. De apen lieten ons en de mede ontbijters lekker zitten en gaan vrolijk verder van boom tot boom.

De zon is inmiddels ook alweer aanwezig, het is minimaal 30 graden en redelijk vochtig. Na het ontbijt ff lekker niksen en dan naar de informatie bijeenkomst. Zoals verwacht (dit is overal precies hetzelfde) na een ort interessant stukje informatie over het land en de do’s and don’ts. Maar voordat het zover is eerst een stukje dans en muziek, leuk te zien het enthousiaste gespring en getrommel.

Dan inderdaad het praatje over de omgeving en het “kom alstublieft uw excursie bij mij boeken” verhaal. We weten nog niet helemaal wat we willen doen maar we denken aan een trip naar Senegal en een trip naar het eiland van Kunte kinthe om zo toch ook weer wat op te doen wvan de geschiedenis van het land. Waar we boeken weten we nog niet zeker maar we neigen ernaar om de excursie te boeken bij een van de mensen van het officiële Tourism Bureau, de reisleider doet dat ook maar het is wel zo goed om de lokale bevolking hier extra te steunen.

Na het excursie verhaal en een flinke regenbui (en daarna weer volop zon) gaan we terug richting het hotel. Eindelijk lekker naar het zwembad, het water is heerlijk en eindelijk relaxen.

Na een boos gelegen te hebben en wat flinke klappen onweer besluiten we even naar de receptie te gaan. De kamer die we hebben is wel schoon maar niet echt geweldig, 2 kleine bedjes naast elkaar en wat vochtplekken links en rechts. Bij de receptie regelen ze direct een andere kamer, net gerenoveerd, super netjes en met balkon! Heerlijk dit lijkt er helemaal op!

Gambiaans Dansen

Comments

comments

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

 • Karin

  |

  Heeejjj

  Dit klinkt weer geweldig…ben benieuwd naar de foto’s…
  En groot gelijk dat jullie een andere kamer geregeld hebben….
  Nou geniet er nog maar lekker van doe ik weer van de verhalen.

  Doei doei liefs Karin en de mannen.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.