Dag 5

Written by Bas en Pippelien on. Posted in Gambia

De airco heeft het samen met de propeller (die op stand 1 onheilspellend aan het plafond danst) keurig volgehouden. Vandaag gaan we eens lekker een gewone stranddag doen. Eerst lekker ontbijten en dan maar eens lekker naar het strand en zwembad! Heerlijk relaxen, biertje in de swimming-poolbar niks mis mee!

Aan het strand besluit Pippelien een afspraak te maken bij de pedicure, aangezien deze gewoon op het strand zitten kan het gewoon tussen het luieren door. Wanneer Bas even een foto komt maken wordt hij helaas ook gedwongen om door de pedicure onder handen te worden genomen…met heerlijk verwende voetjes gaan we weer lekker ff in de zon liggen en ff zwemmen

De hele dag lekker genoten van het heerlijke weer en verder geen regen meer 🙂 sommige mensen hebben het misschien gemerkt, wij kunnen allebeide soms wel smsjes ontvangen en soms niet. Het lijkt erop dat vanaf Vodafone naar een van onze nummer (iig die van Bas) niet lukt. Voor noodgevallen kun je altijd naar Bas z’n nummer bellen, deze hebben we gewoon bij ons, wanneer we niet opnemen kan het zijn dat we met een buitenlands nummer terugbellen, we hebben namelijk een simkaartje gekocht van een Gambiaanse provider.

Comments

comments

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.