19 Sjokken en T-Shirten kieken

Written by Bas en Pippelien on. Posted in USA 2015

Het is ’s ochtends al lekker aan de temperatuur, afgelopen nacht hebben we het dan ook zeker niet koud gehad! Vandaag gaan we nog weer even naar de Strip en daarna gaan we vast starten met opruimen. Morgen moeten we de camper voor 11:00 weer inleveren bij Cruis America en het is wel fijn als je niet alle sop het laatste moment hoeft te doen.

We pakken de eerste shuttle naar de Strip en lopen nu eerst eens naar de Venetian om te kijken of we een gondel trip kunnen regelen. Vlak voordat we aan de beurt zijn zien we een groot bord staan waarop staat dat zwangere vrouwen niet mee mogen…. Hmm ok nou ja better safe then sorry dus we slaan hem dan maar over. We lopen verder naar Palazzo en hier rijdt er net een Lamborghini en Ferrari weg, eindelijk eens wat anders dan die limo’s en Amerikaanse sportwagens. Het valt wel op dat de Ferrari een paar minuten later weer van de andere kant komt, waarschijnlijk wil deze pipo wel duidelijk laten merken wat voor auto als hij heeft…

Na wat rond gelopen te hebben krijgen we wat trek en bij Harrah’s doen we het Vegas style en gaan we buffetten, de keuze is reuze en met een volle maag kunnen we weer verder. Nu gaan we de andere kant op richting het MGM hotel waar we de vorige keer hebben overnacht. Onderweg is het mensen kijken en t-shirten kieken, natuurlijk moet het kleine hummeltie ook een passende outfit hebben en we kunnen u melden: “dat is gelukt!”. Vanaf deze kant van de Strip is het weer een lekker stukkie sjokken naar Harrah’s. Onderweg verbazen we ons over het aantal verkopers voor TV shows, of je niet wilt mee oordelen over nieuwe tv shows, je krijgt zelfs nog $10 toe. Wat verkopers betreft komt het niet op 20 aan, bijna allemaal hetzelfde, naast de TV Show verkopers heb je nog de vieze oude mannetjes en vrouwtjes met kaartjes voor de strip tenten en de verkopers van de hotel shows zoals de Blueman group en Circe du Soleil. Dit is allemaal niets voor ons en we sjokken dan ook lekker door, we nemen de shuttle terug naar de camping en dan kunnen we na even rustig gezeten te hebben de eerste spulletjes weer opruimen. De koffers komen uit de bergruimte en worden langzaam aan weer vol. Wat ons betreft hadden we natuurlijk nog veel langer kunnen rondrijden maar helaas moet de camper morgen voor 11:00 weer worden ingeleverd. Morgen hebben we nog 1 overnachting in Excalibur, en het is hopen dat we vanuit Cruise America direct een kamer krijgen en niet lang hoeven te wachten (officieel is de incheck tijd 15:00)

Na het eerste deel inpakken maken we nog een rondje over de camping, met onze 25 ft camper zijn we zo ongeveer de kleinste. Cruise America en nog een aantal andere maatschappijen hebben nog een 30 ft camper maar verder zijn het bijna allemaal campers van bus/truck formaat of grote caravans achter een pick-up. Afgelopen week reed er een bijna gloednieuwe camper bus met auto erachter de camping op, even zoeken op Google leerde dat er een complete keuken, badkamer, slaapkamer en tv kamer in zat, de waarde van zo’n apparaat is jong gebruikt ongeveer $750.000… de dag erop stond er op de camping juist het tegenovergestelde, een mypod…zoek hier maar eens naar op Google…. Wij nemen nog wat te drinken in ons knusse campertje en maken ons op voor de laatste camper nacht!

Comments

comments

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.