20 Camper inleveren

Written by Bas en Pippelien on. Posted in USA 2015

Zo dat was dan de laatste nacht in de camper. Vanochtend is het iets minder warm dan gisteren en heerlijk weer om de laatste dingen wat op te ruimen en schoon te maken. We sorteren wat we houden en wat weg kan en zodra de camper van binnen schoon is kunnen de afvaltanks geleegd worden en doen we nog even een controle rondje om de camper.

De camper moet voor 11:00 worden ingeleverd maar we kunnen officieel pas om 15:00 in onze hotel kamer dus vertrekken we pas om 10:30 richting Cruise America. Hier aangekomen zien we direct enorm veel campers staan en het is er redelijk druk. Koffers eruit en dan naar binnen, bij de controle blijkt dat alles goed is, voldoende gas en benzine en alles is keurig schoon en schade vrij. Toch altijd weer fijn om je borg weer helemaal terug te krijgen. Buiten staat al een taxi te wachten en met de taxi gaan we naar ons hotel voor de laatste nacht, Excalibur. In Las Vegas is het altijd even zoeken in de hotels waar je moet zijn om in te checken, ook hier mag je met je koffers eerst het halve casino door om aan te kunnen schuiven bij de incheck balie. Wanneer we aan de beurt zijn is er wel een kamer beschikbaar maar natuurlijk willen ze een early checkin fee..geen probleem beter $20 betalen e direct je koffers op de kamer zetten dan nog 3,5 uur wachten en met je koffers blijven slepen!

Op de kamer aangekomen gaat toch ook de lange broek maar even aan, buiten is het net wat te fris voor korte broek en t-shirt. Na het omkleden gaan we eerst een hapje eten, vandaag kiezen we voor een buffet-pas waarmee we vanavond ook kunnen eten in het buffet restaurant. Best handig en nog lekker ook. Na het eten gaan we richting de Strip, het is vandaag zaterdag en behoorlijk druk, echt een stuk drukker dan gisteren. We slenteren wat van links naar rechts, bij NewYork NewYork is er een hotdog eet wedstrijd aan de gang waar we nog even kijken en aan het eind van de middag slenteren we weer terug naar de hotel kamer. We maken de koffers klaar voor vertrek en na het eten kan de wekker worden gezet. Voor morgenochtend hebben we een shuttle naar de luchthaven geregeld om 7:00, onze vlucht van Las Vegas naar Houston vertrekt om 9:26 dus we zouden dan voldoende tijd moeten hebben.

Comments

comments

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.