21 Alles heeft een einde (en een worst wel 2)

Written by Bas en Pippelien on. Posted in USA 2015

Toch raar zo’n nachtje in een hotel na bijna 3 weken in een camper te hebben geslapen, je hebt ineens weer een TV en een heule grote douche 🙂 Het wekkertje gaat vrolijk af om 5:45 en redelijk vlot zijn we klaar voor deze laatste dag. Koffers pakken en hop naar de uitchek balie van het hotel en ook het uitchecken is zo geregeld. De shuttle is mooi op tijd en via het MGM hotel rijden we naar de luchthaven. De luchthaven is lekker dichtbij maar door alle taxi’s en een ongelukje bij de nationale terminal is het er behoorlijk druk, bij de terminal voor internationale vluchten (en United Airlines) is het een stuk rustiger.

Het inchecken bij United Airlines gaat via een self service kiosk, best handig, maar volgens de app waren we al ingechecked maar omdat je natuurlijk ook je koffers moet labelen mag je het allemaal nogmaals doen. We leveren de koffers vervolgens netjes af en kunnen dan nog even rondlopen voor een broodje. De vlucht naar Houston vertrek keurig om tijd en iets eerder dan verwacht komen we aan in Houston.

Het tijdsverschil tussen Las Vegas en Houston is 2 uur en op een vlucht van bijna 2,5 uur is dat best vreemd, het lijkt dan net of je maar iets van een halfuurtje onderweg bent geweest….Op de luchthaven van Houston hebben we meer dan 2 uur voordat de vlucht naar Amsterdam vertrekt. Wanneer het bijna tijd is om in te stappen wordt er omgeroepen dat de schoonmakers nog bezig zijn en we nog even geduld moeten hebben. 25 minuten later blijkt dat er elektrische problemen zijn met het vliegtuig en dat er nog aan gewerkt wordt, ondertussen wordt een gate achter ons een compleet vliegtuig wat naar München zou vertrekken weer leeggehaald in verband met technische problemen, de vlucht wordt gecanceld en iedereen moet z’n vlucht laten aanpassen. Oei als dat bij ons maar goed gaat… gelukkig mogen we toch naar binnen maar iets later wordt er omgeroepen dat er nog steeds problemen zijn met het toestel. Gelukkig na iets meer dan een uur gewacht te hebben is alles alsnog goed en kunnen we met een vertraging van meer dan een uur alsnog vertrekken richting Amsterdam. De vliegroute zou worden aangepast zodat we nog weer wat tijd kunnen inhalen en er blijft een vliegtuig van 8:45 over.

De vlucht verloopt verder prima en rond half 11 landen we op Schiphol, de paspoort controle gaat lekker snel en dan is het even wachten op de koffers, auto ophalen bij het hotel en richting Ruinen….Zo sta je dan nog Las Vegas en iets later sta je weer in Amsterdam te koekeloeren… Wat tijdsbesef zijn we nog wel een beetje duf, het tijdsverschil tussen Houston en Amsterdam is 7 uur dus de aankomende dagen zullen we nog wel wat jetlag achtige dingetjes hebben waarschijnlijk! Wat ons betreft vloog de vakantie weer voorbij en we hebben overal van genoten. Geen idee waar we volgend jaar met z’n drieën naar toe gaan maar da zien we dan maar weer, eerst lekker na genieten van deze vakantie en weer aan de slag met de baby kamer en de verdere voorbereidingen en dat is minstens zo leuk!!! 🙂

Groetjes, Bas en Pippelien

Comments

comments

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.